CARLIEUKLIMA Srl produce sisteme radiante de încălzire pentru zone industriale, comerciale, sportive de mari dimensiuni, biserici, precum și produse de climatizare pentru școli, spitale și medii civile de orice fel.

CARLIEUKLIMA Srl este o companie modernă și dinamică, cu baze solide de experiență și tradiție derivate din integrarea cu succes a aptitudinilor diferite și complementare.

Organizarea sa bine structurată oferă un serviciu complet, de la proiectare la suport tehnic, datorită rețelei de asistență pre și post-vânzare răspândită pe scară largă.

Alegerea strategică de concentrare asupra sistemelor radiante, atenția axată pe confortul mediului și angajamentul în domeniul energiei regenerabile au determinat CARLIEUKLIMA Srl să dezvolte o gamă largă de propuneri extrem de inovatoare.

Centrul vital al CARLIEUKLIMA Srl este departamentul său de cercetare și dezvoltare, care este implicat zilnic în conceperea de soluții inovatoare, în proiectarea atentă a produselor noi și în optimizarea produselor existente. Utilizarea celor mai noi tehnologii este întotdeauna combinată cu atenția acordată economisirii energiei și respectului pentru mediu.

Deținătoare a certificatului de calitate UNI EN ISO 9001: 2008 și a unei certificări a produselor sale, CARLIEUKLIMA Srl se ghidează după o filozofie corporativă, care răspunde la cele mai diverse și speciale nevoi de încălzire și confort în spații comune și la locuri de muncă de mari dimensiuni.

CARLIEUKLIMA este o companie modernă, creată prin interacțiunea și colaborarea a două companii:

tânăra și dinamica Euklima Srl, lider în producția de sisteme radiante de încălzire, obținând în anul 1994 primul certificat CE din lume pentru sistemele radiante cu benzi;

veterana Carli Mario Spa, o companie înființată în 1955, specializată în prelucrarea tablei și ulterior în producția de accesorii pentru conductele de aer.

Sediul CARLIEUKLIMA, unde lucrează 60 de muncitori într-o zonă acoperită de 10.000 m2, este situat în parcul industrial Fontanafredda, provincia Pordenone, un centru în plină dezvoltare industrială și artizanala în Friuli-Venezia Giulia.

CARLIEUKLIMA și-a stabilit obiectivul ambițios de a deveni o marcă cunoscută pe piață prin acordarea unei atenții deosebite economisirii de energie și dezvoltării echipamentelor tehnologice avansate în domeniul energiei regenerabile.

Acestea sunt bazele strategiei CARLIEUKLIMA, care promovează politicile sale comerciale, încercând să îmbine ritmurile unei companii moderne cu valorile economisirii energiei, cu confortul și cu respectul pentru mediu.