RĂCIRE PRIN VAPORIZATOARE

SISTEM DE RĂCIRE PRIN VAPORIZATOARE

Răcitoarele vaporizatoare EUCOLD sunt soluţia tehnologică cea mai simplă, cea mai eficientă, cu un cost limitat şi cu costuri de funcţionare inegalabil de mici pentru răcirea mediilor industriale şi comerciale de orice fel.

Mediile industriale şi comerciale au astăzi în interior surse considerabile de căldură, cum ar fi maşini unelte, tratamente termice, iluminat, procese de sudare etc. care, adăugate la temperaturile obişnuite din timpul verii, fac de multe ori spaţiile de nelocuit, iar productivitatea personalului angajat acolo este absolut scăzută.

Răcitoarele EUCOLD sunt unităţi autonome care profită de principiul şi de capacitatea de răcire, generată de evaporarea apei pentru a răci aerul care trece prin unităţi de filtrare speciale, umectate cu apă cu care fiecare unitate este prevăzută.

Acestea sunt echipamente care se instalează uşor în afara clădirilor care urmează să fie răcite, atât în acoperiş, cât şi pe perete, sunt fără maşină frigorifică, sunt alimentate electric doar pentru puterea necesară ventilaţiei, iar instalaţia de apă doar cu o conductă simplă de alimentare cu apă la elemente de filtrare.