GENERATOARE DE AER CALD

Generatorul de aer cald prin convecţie forţată EUGEN este o unitate independentă pentru încălzirea spaţiilor industriale şi comerciale. Schimbul de căldură are loc prin trecerea, prin suprafaţa exterioară a camerei de ardere, unui flux de aer ambiental generat de unul sau mai multe ventilatoare fără ajutorul unui fluid intermediar.

Sigure, modulare şi rapid de instalat, generatoarele EUGEN „S” funcţionează pe metan sau pe GPL, acestea trebuie instalate în mod normal în încăperile de încălzit. EUGEN „B” operează pe metan, GPL sau motorină, cu instalare atât în încăperi de încălzit, cât şi în încăperi diferite sau în aer liber, cu versiuni adecvate pentru funcţionare cu temperaturi de până la -55° C.

Conceptul lor modular permite parţial încălzirea pe zone şi le face să se adapteze perfect la orice tip de volum de încălzit. Utilizarea generatoarelor EUGEN permite, în comparaţie cu sistemele de încălzire tradiţionale şi vechi, o bună economie de energie, reducând la minim inerţia termică şi eliminând riscul de îngheţ.

DIRECŢIONALITATE:
Diferitele versiuni permit orientarea fluxului de aer spre anumite zone.

FIABILITATE:
Datorită utilizării materialelor de cea mai bună calitate.

GAMĂ LARGĂ:
Puteri, debit de aer, presiune statică şi capacitate de funcţionare cald rece pentru fiecare tip de exigenţă.

RAPIDITATE:
Încălzirea prin schimb direct, iar prin urmare, inerţia termică scăzută.

VERSATILITATE:
Flexibilitatea instalării: suspendată la modelele „S” pe postament, atât în poziţie verticală, cât şi orizontală în modelele „B”. Modelele pe postament au posibilitatea de a fi instalate extern şi apoi canalizate.

ECONOMIE:
Reducerea consumului de combustibil datorită eficienţei termice ridicate.

RESPECTAREA MEDIULUI:
Arzătoare cu emisii reduse de NOx.