ACCESORII PENTRU CANALE DE AER CONDIŢIONAT

EUPROFIL este linia de produse Carlieuklima pentru profesionişti în domeniul ventilaţiei şi aerului condiţionat civil şi industrial.

O gamă largă de produse care cuprinde profile de diferite dimensiuni, realizate din oţel zincat şi oţel inox, articulaţii anti-vibraţie standard şi cu temperatură ridicată, lăţime 160 şi 210 mm, cu suport din oţel zincat, din oţel inox, iar la cerere din cupru.

Gama cuprinde toate accesoriile necesare pentru formarea conductelor aeraulice, cum ar fi: unghiuri de diferite secţiuni şi dimensiuni, cleme pentru îmbinarea profilelor, ciuperci, unghiuri de sprijin de diferite secţiuni, întotdeauna realizate din oţel zincat cât şi din oţel inox.

Linia de produse include, de asemenea, o serie de bare forate de susţinere, potrivite pentru utilizările cele mai disparate, cum ar fi suportul canalizărilor şi/sau formaţiunea bridelor de sprijin cu formele şi dimensiunile dorite. Îngrijirea specială dată la proiectare, achiziţii de materii prime şi producţie face ca produsele din linia EUPROFIL să fie unice în ceea ce priveşte calitatea, fiabilitatea şi durabilitatea.

Datorită varietăţii produselor aflate în stoc, compania este capabilă să răspundă nevoilor clienţilor săi în timpul necesar.