DIFUZOARE RADIANTE CU GAZ

Sistemul EUCERAMIC este alcătuit din difuzoare radiante autonome cu incandescenţă, de înaltă eficienţă, proiectate şi fabricate în conformitate cu cele mai moderne şi raţionale sisteme de procesare: uşoare, compacte, cu dimensiuni globale limitate, fiind reglabile pentru a obţine o difuzie de căldură omogenă în anumite zone.

Unul dintre principalele avantaje ale EUCERAMIC este acela de a aplica principiile fizice ale iradierii pentru a încălzi numai suprafeţele sau zonele selectate, evitând încălzirea costisitoare a suprafeţelor mari.

Modelul EUCERAMIC CULTO este potrivit pentru instalarea în locuri de cult şi este pregătit pentru extracţia produselor de combustie.

Modelul EUCERAMIC RIALTO este soluţia ideală pentru încălzirea mediilor în aer liber, cum ar fi dehors, terasele, barurile, restaurantele şi locurile publice.

Încălzirea doar unde, cât şi când este necesar cu sistemul EUCERAMIC devine posibilă printr-o planificare specifică a fiecărei instalaţii, optimizând relaţia dintre nevoi şi costuri.

DIRECŢIONALITATE:
Permite orientarea fasciculului radiant spre anumite zone.

FIABILITATE:
Datorită utilizării materialelor de cea mai bună calitate, întreţinerea se limitează la controalele impuse de lege.

SILENŢIOZITATE:
Garanţia absenţei zgomotului în mediu.

RAPIDITATE:
Pornirea şi punerea rapidă în parametrii.

VERSATILITATE:
Reducerea consumului de combustibil în gestionarea instalaţiilor.

ECONOMIE:
Nici o mişcare a aerului. Medii curate şi sănătoase.

SALUBRITATE:
Temperatura de confort fără gradient termic. Absenţa corpurilor de încălzire la sol şi pe pereţi.

CONFORT:
Temperatura de confort fără gradient termic. Absenţa corpurilor de încălzire la sol şi pe pereţi.

PROIECTARE:
Integrarea plăcută în medii în care estetica şi protecţia patrimoniului artistic sunt componente de importanţă primordială.