ÎNCĂLZIRE INDUSTRIALĂ

Gama de produse pentru reglarea şi controlul climei care urmează să fie utilizate în domeniul industrial, concepute şi dezvoltate în întregime de CARLIEUKLIMA, reprezintă un răspuns excelent la cerinţele specifice şi în continuă creştere pentru gestionarea confortului mediului. Diferitele sisteme de reglare CARLIEUKLIMA, de la cronotermostate simple la cele mai sofisticate regulatoare, sunt capabile să gestioneze toate tipurile de sisteme CARLIEUKLIMA. Diferitele sisteme de reglare au fost create ad-hoc pentru un sistem specific, pentru a putea satisface atât cerinţele tehnice ale echipamentelor instalaţiei, cât şi nevoile de gestionare ale clientului final.

Componentele cheie:

Controler Radiant Heating Control (RHC) pentru reglarea locală a benzilor radiante EUCERK

Software pentru control Heating Control pentru managementul şi controlul computerizat al instalaţiilor EUCERKEURADEUCERAMICEUGEN-S

Globo-sonde pentru controlerele RHC şi sistemele computerizate

Termostate programabile săptămânal CTR-01 pentru gestionarea instalaţiilor EURADEUCERAMICEUTERMEUGEN-S şi EUAGRI cu posibilitatea de a citi date prin MODBUS. Posibilitate de control de la 1 la 8 zone, cu opţiuni de a utiliza 1 sau mai multe sonde pentru fiecare zonă.

Termostate programabile săptămânal CTR-02 pentru gestionarea generatoarelor de aer cald EUGEN-B cu reglare modulară a amortizoarelor de admisie a aerului intern şi extern. Posibilitatea de citire şi scriere a datelor prin intermediul MODBUS. Controlul efectuat prin detectarea temperaturii camerei, a temperaturii pe tur şi a temperaturii exterioare.

Globo-sonda pentru cronotermostate CTR-01 / CTR-02

Sondă pentru temperatura camerei pentru cronotermostate CTR-01 / CTR-02

Sondă pentru temperatura externă pentru cronotermostate CTR-01 / CTR-02